Bliv frivillig

Rejs til Tanzania som frivillig

Som noget nyt udbyder vi et kort frivillig-program med en varighed på 2-4 uger. Her henvender vi os til jer, der ønsker at rejse ud i en mindre gruppe fra 2 til 5 personer med fokus på at få store fælles oplevelser og som er nysgerrig på vores arbejde i Tanzania og som ønsker at være en del af dette i en kort periode. Her vil I blive tilknyttet en af vores samarbejdspartnere. Det kunne f.eks. være MWACI i Masai landsbyen Lengilorit, der ligger ca. 70 km syd for Arusha.

For vores øvrige frivillig-program tilbyder vi dig et ophold fra 1 til 12 måneder med en dagligdag, hvor dit arbejde hos en af vores samarbejdspartnere hænger sammen med det lokalområde, du skal bo i hos en privat familie. Du vil få en dagligdag, hvor du kommer i tæt kontakt med mange af de mennesker du vil møde i dit lokalområde udover dine kollegaer på din institution. Her henvender vi os til dig, der f.eks. netop er færdig med din ungdomsuddannelse, og som skal have et sabbatår, eller til dig der måske er gået på pension, men stadig har mod på nye oplevelser og som kunne tænke sig et ophold, hvor du kommer til at gøre en stor forskel for mange børn og voksne. Men også til dig der har mulighed for rejse væk fra den kendte dagligdag og få en dagligdag, hvor du får et meget meningsfuldt arbejde og vil være i dialog med mange mennesker.

Du kan finde en oversigt over, hvilke institutioner du kan søge ved at gå ind på vores hjemmeside under ”partnerskaber”. Klik her 

Du kan til hver en tid henvende dig til Bjørn Laigaard på e-mail: bjornlaigaard@outlook.dk for yderligere information.

Eller du kan kontakte  til de tidligere frivillige Johanna Festersen eller Caroline Dittweiler på e-mail. 

Johanna Festersen: johannanim@hotmail.com

Caroline Dittweiler: c.dittweiler@gmail.com

Rammer og vilkår for vores frivillig-program. Læs mere her 

Ansøgningsskema: Du finder ansøgningsskemaet her 

Hvilke institutioner kan jeg søge?

Du kan ligeledes orientere dig om, hvilke institutioner du for nuværende har mulighed for søge. Disse vil også fremgå af ansøgningsskemaet. Læs mere om vores partnere.

Husk: Udover de almindelige vaccinationer der er gældende til Tanzania, vil en vaccination mod Covid-19 være et krav.

For yderligere information er du velkommen til kontakte bestyrelsens ansvarlig for frivillig programmet

Bjørn Laigaard, 

E-mail: bjornlaigaard@outlook.dk , Telf.: +4521649148  WhatsApp: +4521649148