Bliv frivillig

Søger du en oplevelse for livet?

Så er det måske dig der skal være frivillig I Tanzania via ”Education Development Tanzania”.

I princippet kan alle søge, men vi vil vægte din nysgerrighed og dit engagement meget højt samt din evne og lyst til at arbejde i anden kultur med andre normer og vilkår i det daglige. Du skal dog være fyldt 18 år, men ellers er der ingen aldersgrænse, og du kan have en anden nationalitet end den danske.

Vi kan tilbyde dig et ophold på 3-6 måneder med en dagligdag, hvor dit arbejde på en af vores institutioner hænger sammen med det lokalområde, du skal bo i hos en privat familie. Du vil få en dagligdag, hvor du kommer i tæt kontakt med mange af de mennesker du vil møde dagligt i dit lokalområde udover dine kollegaer på din institution.

Vi henvender os til dig, der netop er færdig med din ungdomsuddannelse, og som skal have et sabbatår, eller til dig der måske er gået på pension, men stadig har mod på nye oplevelser og som kunne tænke sig et ophold, hvor du kommer til at gøre en stor forskel for mange børn og voksne. Men også til dig der har mulighed for rejse væk fra den kendte dagligdag og få en dagligdag, hvor du får et meget meningsfuldt arbejde og vil være i dialog med mange mennesker.

Det er primært pædagogiske opgaver, du vil komme til at arbejde med. Men på enkelte af vores institutioner vil der også være brug for administrative medarbejdere, håndværkere, sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter.

Du kan finde en oversigt over hvilke institutioner du kan søge ved at gå ind på vores hjemmeside under ”partnerskaber”: www.ed-tanzania.com

Det vil også være her du læse meget mere om de vilkår og rammer vi tilbyder. Her finder du ansøgningsskemaet ved at gå ind under ”bliv frivillig”. Der er ingen ansøgningsfrist.

Du kan til hver en tid henvende dig til Bjørn Laigaard på e-mail: bjornlaigaard@outlook.dk for yderligere information.

Eller du kan kontakte Johanna Festersen eller Caroline Dittweiler på e-mail. De er netop kommet tilbage til Danmark efter et ophold på 6 måneder i Tanzania.

Johanna Festersen: johannanim@hotmail.com

Caroline Dittweiler: c.dittweiler@gmail.com

Rammer og vilkår for vores frivillig-program. Læs mere her 

Ansøgningsskema: Du finder ansøgningsskemaet her 

Hvilke institutioner kan jeg søge?

Du kan ligeledes orientere dig om, hvilke institutioner du for nuværende har mulighed for søge. Disse vil også fremgå af ansøgningsskemaet. Læs mere om vores partnere.

Husk: Udover de almindelige vaccinationer der er gældende til Tanzania, vil en vaccination mod Covid-19 være et krav.

For yderligere information er du velkommen til kontakte bestyrelsens ansvarlig for frivillig programmet

Bjørn Laigaard, 

E-mail: bjornlaigaard@outlook.dk , Telf.: +4521649148  WhatsApp: +4521649148